CMS - Pelajar - UPTM

Penafian, Polisi Privasi, Polisi Keselamatan dan Hakcipta

PENAFIAN

Kolej Poly-Tech MARA (KPTM) memberikan perkhidmatan terbaik melalui penyebaran maklumat melalui laman web yang tepat dan terkini. Walau bagaimanapun, KPTM berhak untuk membuat perubahan pada maklumat dari semasa ke semasa dan kami tidak akan bertanggungjawab terhadap apa-apa liabiliti mengenai ketepatan maklumat itu. KPTM mempunyai hak untuk mengubah atau mengubahsuai mana-mana bahagian tanpa notis terlebih dahulu.

Laman web ini mungkin mengandungi pautan kepada pihak ketiga dan KPTM tidak akan bertanggungjawab ke atas ketepatan dan kesesuaian kandungannya. Maklumat yang akan dimuat turun dari laman web dijamin tidak mengandungi virus. KPTM tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kerosakan akibat jangkitan virus semasa memuat turun maklumat dari laman web.

Penafian Terjemahan Menggunakan Google Translate


POLISI PRIVASI

Tiada maklumat pengenalan peribadi dikumpulkan semasa melayari laman web kecuali maklumat yang diberikan oleh anda melalui e-mel.

Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain; namun dasar privasi hanya terpakai untuk laman web ini. Laman web lain yang dikaitkan dengan laman web ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pelawat dinasihatkan untuk mengkaji dan memahami dasar privasi untuk setiap laman web yang dilayari.

Sekiranya dasar privasi ini berubah dalam apa-apa cara, ia akan dikemas kini di halaman ini. Meninjau halaman ini dengan kerap memastikan anda dikemas kini pada maklumat yang dikumpulkan, bagaimana ia digunakan dan dalam keadaan apa, jika ada, ia dikongsi dengan pihak lain.


DASAR KESELAMATAN

Teknologi terkini termasuk kerahsiaan data digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pelawat harus mematuhi standard perlindungan yang ketat yang menyekat daripada melawat laman web tertentu.

Semua penyimpanan elektronik dan data maklumat peribadi akan dilindungi dan disimpan menggunakan teknik keselamatan yang sesuai.


HAKCIPTA

Semua aspek mengenai laman web ini termasuk reka bentuk, teks, grafik, aplikasi, perisian dan sumber kod adalah hak cipta KPTM melainkan dinyatakan sebaliknya.

Tiada mana-mana bahagian laman web ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis terlebih dahulu daripada Kolej Poly-Tech MARA (KPTM).

Ibu Pejabat
Kolej Poly-Tech MARA 

Tingkat 4 & 5, Jalan 7/91,
Taman Shamelin Perkasa,
Cheras, 56100, Kuala Lumpur.
Tel : 03-9179 5600
Faks : 03-9281 7491 
E-mel : skk [at] gapps.kptm.edu.my

Hotline Kemasukan
Tel : 03 9179 5637/39
Faks : 03 9179 5677/98
E-mel : marketing [at] kptm.edu.my

LOKASI IBU PEJABAT KPTM

Waze   Google Maps 
© Hak Cipta Terpelihara 2024 Kolej Poly-Tech MARA.
Notis PDPA, Penafian, Polisi Privasi, Polisi Keselamatan dan Hakcipta
Diselenggara oleh webmaster@kptm.edu.my

Search