Jan

KPTM Meriahkan Perasmian Inisiatif Melestari Pembangunan Komuniti (IMPAK)

Oleh Corporate Communication Section on 27 Januari 2018.

perasmian-impak

BERA, 27 Januari 2018
- Bertempat di Dataran Bera, telah berlangsung Majlis Peasmian Inisiatif Melestari Pembangunan Komuniti (IMPAK) yang telah disempurnakan oleh YB Dato' Sri Ismail Sabri Bin Yaakob, Menteri Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah, merangkap Ahli Parlimen Bera.

Dalam pada itu, KPTM tidak ketinggalan menyatakan sokongan dengan turut serta memeriahkan majlis dengan membuka booth KPTM dan mengadakan Pemerikaan Kesiharan Percuma kepada pengunjung yang hadir.

YB Menteri KKLW tidak ketinggalan membuat pemeriksaan kesihatan daripada pelajar-pelajar KPTM Kota Bharu jurusan Kejururawatan.

Sebahagian pengurusan KPTM turut hadir terdiri daripada YB. Dato' Haji Ahmad Nazlan Bin Idris, Pengerusi KPTM merangkap Ahli Parlimen Jerantut dan En Nordin Bin Ahmad, Ketua Pengawai Eksekutif KPTM dan ahli-ahli pengurusan KPTM.

Turut hadir YBhg. Dato' Azhar bin Abd Manaf, Ketua Pengarah MARA, dan pegawai-pegawai seranta.

#KomunikasiKorporatKPTM
#sehatisejiwaKPTM